Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
За да не попаднете в неблагоприятната хипотеза, при която „добрите намерения водят към ада“, проявете предприемчивост. Най-добре ще се справите с дейностите, които ви плашат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Съединението на Юпитер с Уран във вашия знак е събитие, бележещо начало на нов, 12-годишен икономическо-социален цикъл. Систематизирайте целите си. Ще е нужно време, за да ги осъществите, но е от значение как ще ги подготвите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще попаднете в ситуация, каквато не ви се е случвала до момента. Не се знае дали ще ви хареса или не, обаче, за да се измъкнете от нея ще ви трябват изобретателност и бърза реакция. Качества, които вие принципно притежавате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще бъде нещо като „ден на услугите“. Ще се наложи вие да услужите на някого, почти едновременно, обаче, някой ще стори приятен жест спрямо самите вас. Всичко ще се случва толкова ненадейно, че ще ви изглежда като приключение.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За новите проекти разчитайте на старите връзки. Прегледайте и условията по съществуващите договори. Вероятно ще намерите убедителни причини за подобряването им.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Обстоятелствата ще са динамични и буквално с един замах ще решите окончателно юридически въпрос, който от доста време ви създава грижи. Ще постигнете по-впечатляващи резултати, ако сте готови на компромис. Отстояването на позициите „на всяка цена“ може да се окаже рисковано.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще установите причините за съществуващ към момента проблем, както и начина да се избавите от него. Ще отстраните ограниченията, които са спъвали напредъка ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще има с какво да си спомняте този ден. Ще е наситен със събития, изненадващи срещи, нестандартни преживявания. Бурните емоции може да предизвикат и усещане за умора, но ще е краткотрайно и преодолимо.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Без особени усилия бихте могли да се отървете от вредните навици и най-вече от онези, които предизвикват неодобрение у хората, с които общувате. За сложните задачи ще ви е нужен нов подход. Преди да го приложите, се опитайте да намерите резултати от съществуващи практики.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Заемете се с онези домашно-битови дейности, които непрекъснато отлагате и то не поради нежелание да ги свършите, а по други причини. Ефектът от старанието ви ще е впечатляващ и ще получите всеобщото и искрено възхищение на близките си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Оставете въображението да ви води. Ще стигнете до оригинални решения, които са били буквално „под носа ви“, но към момента не сте ги забелязвали. Ще имате повод за задоволство от самите себе си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще получите интригуващо предложение за допълнителна или съвместна дейност. Условията, които ви представят ще са прекалено добри, за да са истина, така че не бързайте да отговаряте, докато не разполагате с цялостна информация, показваща не само плюсовете, но и минусите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}