Интимно

Фъншуй съвети за привличане на любовта

Направете място за любовта във вашата спалня

28.06.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
снимка: thinkstock

снимка: thinkstock

ФънШуй е древна китайска форма на вярвания и набор от техники, за които се смята, че могат да създават и привличат потока на положителна енергия в дома или на работното място, наречена „чи“.

Тази енергия може да донесе щастие, здраве, късмет, да помогне да преодолеете трудности във вашия живот, а също така и да привлече любовта. Споделяме няколко съвета за любов, с които да привлечете енергията „чи“ във вашия живот.

Не смесвайте романтиката с работата

Ако искате да привлечете повече романтика и любов във вашата спалня, тя не е подходящо място за работа. Работата и удоволствието не бива да бъдат поставяни в едно пространство.

Запалете романтиката със свещи

Далечният десен ъгъл на вашата спалня е областта на романтиката и връзките. Поставете на това специално място розови свещи. Хубаво е всеки ден да ги палите, за да дадете искра и блясък на любовния ви живот.

За да привлечете повече любов и страст в спалнята цветовете, които са подходящи за спално бельо са бяло, зелено, розово и разбира се, огненочервено. Въпреки силата на цветовете, не бива да прекалявате с червеното, за да не „изгорите“ романтиката.

Ако сте самотни в любовта и искате да откриете скоро вашата половинка, завържете на дръжката на вратата на спалнята си две червени или две лилави лентички.

Силата на червения шрифт

Според философията на фъншуй, когато изпишем нашите желания на лист хартия, те стават по-силни и несъмнено се сбъдват. С червен молив или химикалка върху бяла хартия запишете всички качества, които смятате, че идеалната за вас половинка трябва да притежава.

Сложете вашето описание в сребърна кутийка заедно със снимката, на която има два божура. Поставете кутийката в областта на любовта във вашата спалня за 49 дни. Според фъншуй за това време любовта във вашия живот би трябвало да разцъфне.

За да бъдат любовта, но и сексуалният живот по-богати и по-интензивни, всяка вечер в продължение на 7 дни палете свещи с аромат на портокал.

Ако вашата сексуална енергия е на ниско ниво, в северната част на дома, добавете повече синьо, което ще възвърне изгубеното желание.

Добавете аромата на иланг иланг

Купете си ароматна лампа за спалнята. Добавете няколко капки етерично масло от иланг иланг. Веднага ще ви обгърне приятният му аромат. Може да поставите няколко капки от ароматното масло и върху себе си.

Момичетата често си разменят бижута с приятелки. Не носете бижута, които са били притежание на вашата приятелка, особено, ако тя е имала нещастна любов. Пръстените запазват отрицателната енергия на предишния им притежател, а тя може да се предаде на вас.

Почистете спалнята

Според фъншуй ние сами може да създадем гладко протичане на положителната енергия чи или да я възпрем. Огледайте добре спалнята си. За да освободите пространство на енергията чи, не бива да държите в нея счупени и ненужни вещи, не бива да е разхвърляна.

Всичко това блокира вашата енергия и ентусиазъм, което се усеща като застой в любовния живот. За да балансирате енергиите, премахнете ненужните вещи.

Направете място за любовта

За тези от вас, които нямат половинка до себе си е важно да освободят място за нова любов не само в сърцата си. За да привлечете нов романтичен партньор, разгледайте вашите шкафове, гардероби, скринове и особено тези, които се намират в спалнята ви.

Според философията на фъншуй, ако освободите 25 % от пространството във вашата спалня за чужди вещи, това ще даде тласък на любовния ви живот. Какво означава това? Например освободете едно малко чекмедже за вашата бъдеща половинка или един рафт в гардероба.

Свързани статии

Отстранете миналото

Ако скоро сте приключили връзка, не бива да има нищо във вашата спалня, което да напомня за бивш партньор. Премахнете всички снимки, подаръци, романтични писма, вещи и други подобни на бившата половинка. Не ги изхвърляйте, просто те вече нямат място във вашата спалня.

Премахнете неподходящите снимки

Във всяка спалня има снимки. Във вашата вероятно сте поставили ваши портретни. Според фъншуй тези, които са самотни в любовта и изпитват трудност при намиране на нов партньор е добре да имат в спалнята си снимки на влюбени двойки, а не да бъдат заобиколени от изображения на сам човек.

Снимките не бива да показват агресия, упорита работа, самота, носталгия.

Не поставяйте в спалнята си радио и други уреди, които имат часовник с червени цифри, защото се смята, че те излъчват негативна енергия, която може да наруши любовния ви живот.

снимки: thinkstock

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Feng Shui ( преди 9 години )
Това с 49 дни ме хвърля от коня.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар