Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще можете да пробвате нещо ново – храна, метод на работа, уред. Не пропускайте възможността, ще ви подскаже какво трябва да промените в динамичния си стереотип, за да се почувствате по-добре.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Няколко приятни изненади ще ви покажат колко много радост може да има в дребните неща. Освен на настроението, ще се отразят и на вдъхновението ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Задълженията ви ще се окажат повече от обичайните и повече от предполагаемите. Не съжалявайте. Не само ще се справите, но и ще създадете стабилна основа за един от бъдещите си проекти.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи. Прегледайте и разпределете внимателно бюджета си. Някои от набелязаните покупки могат да бъдат отложени.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Силите ще ви стигнат за всичко, ако ги разпределите правилно и ако организирате работата си така, че да не „преливате от пусто – в празно“. Вечерта предстои приятна новина или посещение, което ще ви зарадва.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Действайте последователно и не се съмнявайте в себе си. Не позволявайте на околните да въздействат върху решенията ви, особено ако сте решили да експериментирате с нови методи на работа.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
С много срещи и разговори ще е наситен денят. Колкото и да сте общителни, интензивната комуникация може да ви изтощи. Посветете част от свободното време на любимите занимания и ще възстановите силите си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще попаднете на нови възможности за професионално развитие или на изгодно предложение за допълнителна работа. Преди да се втурнете по дирите на предизвикателствата, преценете обективно физическото и психическото си състояние.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Част от събеседниците ви ще са слабо познати или изобщо непознати, но влиятелни. Може да се окажат и обидчиви, така че преценявайте внимателно действията и изказванията си. Няма да се почувствате добре, ако установите, че не сте спечелили симпатиите им.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е леко нестабилна, но пък желанието да се справите с всичко набелязано ще я компенсира. Приемете, че имате повод да сте доволни от себе си, ако успеете да довършите всичко започнато.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Изненадваща покана за среща с приятели ще ви зарадва и ентусиазира. Не я пропускайте, дори ако трябва да промените графика си. Преживяванията ще са неповторими.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не предприемайте необмислени промени, които са ви хрумнали спонтанно и под влиянието на случайно събитие. Когато установите, че са били излишни, ще изпитате недоволство от самите себе си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}