Освежете любовта и секса чрез фън шуй

Освежете любовта и секса чрез фън шуй
Снимка: netinfo

Ако хармонията в любовта и под завивките ви липсва в последно време, нищо няма да ви струва или навреди да изпробвате древното китайско умение фън шуй.
Писателката Анджи Ма Вонг, която написа бестселъра "Фън шуй - формула за любовта", сега създаде и малки справочници за щастие и любов.

Ето и няколко съвета от тях, какво трябва да промените в дома си, за да царува хармонията вечно там:

- Ако сексуалната ви енергия е много слаба, на ниско ниво и губите интерес към секса, тогава в северната част на жилището сложете повече син цвят, той ще ви върне изгубеното желание.

- Любовният, но и сексуалният ви живот, за да е по-богат и по-чест, всяка вечер седем поредни дни палете свещи с аромат на портокал, които със сигурност ще възпламени страстта.

- Ако нямате партньор, но искате да намерите човек, с когото ще споделяте и добро и зло, тогава окачете на стената в спалнята снимка на двойка гълъби. Енергията им ще привлече истинския мъж.

- За да продължи любовта ви възможно по-дълго време, освен снимка на партньора сложете и сърце от розов кварц. Така ще придобиете вечна любовна енергия.

- Не бива да носите стари халки, които сте придобили при разпродажба или сте ги получили от непознати хора. Пръстените запазват отрицателната енергия на предшественика си и тя може да се пренеси при вас.

- За да се радвате цяла година на любов и да сте изпълнени с положителна енергия са нужни две рози във ваза във всекидневната стая или в трапезарията. Те ще помогнат да цъфнат и чувствата ви.

- Не използвайте радиоапарати, които имат часовник с червени цифри. Те излъчват нездрава, негативна енергия, която може да повлияе, но и да унищожи любовния ви живот.

- За да се отдадете изцяло на бъдещето си, не се товарете с детството си. Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и много лесно любовта ще нахлуе в живота ви.

- В спалнята си не слагайте електрони апарати като например компютър, факс и тн. Тяхната отрицателна енергия ще се прехвърли на вас и партньора ви и ще се карате често.

- Не купувайте кревати с метални или дървени ножици и особено с остри върхове. Рушителната енергия ще се прехвърли на хората, които спят там.

- Никога не слагайте любовни символи в банята, защото в тях се събира унищожителната енергия на хорското излъчване. Това води до караници и късане.

- Ако желаете да увеличите семейството си сложете снимки на седем бебета или на седем деца в метални рамки и ги окачете на цялата стена. Енергията на тези снимки ще ви помогне да станете родител.

- Преди лягане използвайте ароматни сапуни, пудри и парфюми, които подсилват чувствата. Енергията ви ще възбуди вашия партньор и сексуалният живот ще ви бъде по-възбуждащ.

Дори и да не вярвате в силата на фън шуй, може пак да изпобвате някой от съветите. Няма нищо лошо в промяната. Освен това ще разкрасите дома си, пък кой знае, може и нещо да се промени към по-добро.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти