неделя, 1 септември 2013 г.

Тайните на ФЪН-ШУЙ

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА НАЧАЛО

Как да използваме тайните на фън-шуй, за да забогатеем

Как да привлечем пари с тайните на Фън Шуй?     Начертайте план на своето жилище и определете неговото разположение спрямо светлината. За да привлечете към себе си повече пари, трябва да обърнете внимание на югоизточния сектор и да направите в него своеобразна “ревизия”.
Първоначално приберете всички вещи, които предизвикват у вас някакви неприятни емоции, напомнят ви за липсата на пари или за някакъв проблем.
     След това добавете в този сектор пурпурен, червен и зелен цвят.Те привличат енергията на богатството в дома и я задържат. Купете си предмети с такива цветове. Подходящо украшение за интериора представляват камъните нефрит и аметисти, които са и силни талисмани. Набавете си символи на богатството. Например монети, парченце злато или ценни книжа. Струва си да ги съхранявате именно в тази част от своя дом.
     Преместете и кутията си с бижута именно в този югоизточен сектор и вие ще привлечете в дома си късмета за повече пари. Символи на “щастливия живот” също са подходящи. Например снимки на децата си или домашните любимци, картини на места, които ви вдъхновяват или които искате да посетите. Поставете снимките на това място и си представете, че си поръчвате да се сбъдне това, което те изобразяват. За растения е важно степента на техния растеж. Според това ще се увеличава и вашето благосъстояние.
     Не забравяйте да премахнете от този сектор всякакъв вид боклук. Незабавно го махнете, ако той блокира достъпа към мебел или врата. Ако живеете в къща убедете се, че таванът ви в тази част не тече – в противен случай оттам ще изтичат и парите ви.
     Тоалетната, намираща се на това място, отблъсква енергията от вашия дом. Ако нямате никаква възможност да я преместите, постарайте се капакът на тоалетната чиния да бъде винаги затворен. За котешката тоалетна действа същото правило. Махнете я от това място, ако искате да подобрите финансовото си положение.
     Също така незабавно се отървете от всички счупено в това число и пукнатите чаши и изсъхнали растения са неподходящи за проникването на позитивната енергия във вашия дом. Кошчето за боклук също пречи на увеличаването на благосъстоянието.
     Вслушайте се в тези съвети и ще пуснете в дома си енергията за увеличаване на благосъстоянието.

Как да привлечем пари с тайните на Фън Шуй?

Обърнете внимание на нещата в югоизточната част на дома ви
Фън шуй ритуали за привличане на пари


Фън Шуй за пари  За да работете ефективно с инструментите на фън-шуй е необходимо да начертаете скица на апартамента си и да определите разположението му спрямо светлината. За да привлечете пари, трябва да обърнете внимание на югоизточния сектор в дома си и да му направите „ревизия”.
     Веднага махнете всички вещи, които предизвикват у вас неприятни емоции, напомнят за липса на пари и други проблеми. 

Ето какво трябва да премахнете:
     - боклука

Незабавно го изхвърлете, особено ако блокира достъпа до мебели или вратата.
Ако живеете в еднофамилна къща, убедете се, че таванът в тази част не тече - в противен случай оттам ще изтичат парите ви.
     - тоалетната

Ако тоалетната е разположената именно в този сектор, това ще навреди на енергията за привличане на пари във вашия дом. Ако нямате възможност да я преместите, капакът на тоалетната чиния трябва винаги за бъде затворен.
     - котешката тоалетна

За нея важи същото правило.
     - счупени предмети

Ако в тази част се намират счупени или пукнати предмети, незабавно се избавете от тях. Не се тревожете – с времето на тяхното място ще се настанят нови. Представете си, че просто освобождавате място за тях.
     - изсъхнали растения

Те пречат на проникването на позитивната енергия във вашия дом.
     - кош за отпадъци

Той също възпрепятства нарастването на вашето благосъстояние.
     - погрешни символи

Снимки на хора, които ви напомнят за лоши времена.

След това добавете в този сектор:
     - пурпурен, червен и зелен цвят

Тези цветове привличат енергията на богатството в дома и я запазват. Купете си различни предмети с тези цветове или ако вече имате такива, преместете ги в тази част от дома си. Прекрасен силен талисман и красиво украшение за дома е парче аметист или нефрит.
     - символи на богатство

Например монети, парче злато, ценни книжа – струва си да ги държите в тази  част на дома.
     - скъпоценности
Поместете в югоизточната част от дома си и кутията с вашите скъпоценности. Това ще ви помогне да привлечете повече пари.
     - символи на „пълния живот”
Снимки на вашите деца и близки, картини и снимки на живописни места, които ви вдъхновяват или които искате да посетите. Изображение на това, с което искате да се занимавате или което бихте искали да притежавате. Представете си, че поставайки тези картини в тази част от дома си вие правите поръчка и чакате доставката. Но бъдете много внимателни в желанията си!
     - растения
     С техния растеж ще се увеличава и вашето благосъстояние.
     Сега вече вие сте готови да привлечете в дома си енергията за придобиване на повече пари!
Източник: http://www.tia.bg/?c=n&id=1415

Фън Шуй     Липсата на пари е един от основните проблеми в съвременното общество. Работата върви, получаваш някаква заплата, но тя, като че ли никога не стига. Има много начини за привличане на пари – от повтаряне на някакви цифри, мантри и пр. до поливане с дъждовнавода на монети в нощ на пълнолуние и други.
Много са начините да привлечем пари към себе си, поне нищо не губим, ако не успеем. Има скептици, които вярват, че начинът да спечелиш пари не включва нито едно от изброените, трябва да се спестява. Колкото хора, толкова и идеи по въпроса. Но науката фън шуйсъщо има свой метод. Какви са ритуалите на фън шуйза привличане на повече пари?
Безпаричие1. Първото, което трябва да направите, е да начертаете скица на вашето жилище и определите какво е разположението му спрямо слънчевата светлина.
2. Следващата стъпка е да направите разбор на всички неща, които се намират в югоизточната част на вашето жилище.
3. Махате всичко, което ви напомня за неуспех, безпаричие, проблеми от финансов или друг характер.
4. Следва да изхвърлите няколко неща, като е важно да не оставяте нищо от долу изброените, твърдят фън шуй експерти:
- Изхвърляте си боклука – той не бива да блокира достъпа до вратата или до мебелите.
Баня- Капакът на тоалетната трябва да бъде затворен и още нещо – в случай, че тоалетната е в югоизточната част на жилището, хубаво е да я преместите (ако това е възможно). Всъщност това се отнася не само до вашата тоалетна, а и до тази на любимеца ви, ако имате такъв.
- Махнете от там всякакви снимки на хора, от които нямате хубави спомени и чиито лица ви натъжават с нещо.
- Изсъхналите растения трябва да се махнат изцяло от югоизточната част на жилището. Според фън шуй, те изцяло вредят, защото не дават на положителната енергия да влезе в дома ви, така че може да ги махнете изцяло от дома си.
- Всякакви повредени предмети трябва да се махнат – независимо дали са леко пукнати или счупени.
- Ако живеете в къща, проверете дали таванът не тече в югоизточната част.
5. След като изхвърлихме всичко, идва ред да сложим разни неща, които ще привличат парите. Ето и кои са те според фън шуй – сложете си предмети в цветовете на зелено, пурпурно и червено. Наредете и различни символи на парите – монети, парче злато и др.
Друг съвет от фън шуй – ако имате къща и съответно предна и задна врата, те не бива да са успоредни, защото по този начин късметът ви изтича. Освен това фън шуй ни съветва да си купуваме печки с повече котлони – колкото по-голям брой, повече пари в дома.
Необходимо е и да ги използваме – хубаво е да се редуват, в противен случай се блокирали паричните потоци. Поддържайте ги чисти – фън шуй напомня, че мръсна и развалена печка не помагат за увеличаване на финансовото положение.
Цветовете като сребристо и златисто (особено в комбинация с лилаво) увеличават шансовете ви за паричен просперитет.

Фън-шуй съвети

Фън-шуй и в офиса

ФЪН-ШУЙ, любов, брак и семейдтво

1 коментар:

  1. Амиии в югоизточният ъгъл, който е на Изобилията,по същество няма как да поставиш монети или злато, тъй като тази Гуа е елемент Дърво, а Метала реже Дървото в природата....т.е. там можеш да поставиш само книжни пари, доколото символично те представят елемнта Дърво :)

    ОтговорИзтриване